Visie

Jeugdtennis

Vink Top Tennis gebruikt voor de jeugdtrainingen onder 12 jaar het Tenniskids  TOF tennisprogramma. Met aangepaste ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen zich snel te ontwikkelen.  Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om.

Het Tenniskids TOF programma bestaat uit verschillende fases: Rood, Oranje en Groen. Wanneer kinderen 5 jaar kunnen ze bij ons starten in Rood.

Vervolgens kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen naar Oranje en uiteindelijk gaan ze naar Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de `bekende` gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen. 

pastedGraphic.png

Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen, dit wordt ook aangeraden om te doen. Zo kunnen ze meedoen aan de Tenniskids competitie, die is er in het voorjaar en in het najaar, of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitje. Het maakt niet uit of een kind al langer tennist of net begonnen is: competitie en toernooitjes  spelen is voor iedereen en wordt ook van harte aangeraden. Wedstrijdjes spelen is leuk en belangrijk voor hun ontwikkeling. 

Volwassenen

Vink Top Tennis gebruikt voor de volwassentrainingen een samengestelde lesplanning. De inhoud van de planning is afhankelijk van het niveau. Zo kan iedereen zich op zijn of haar niveau verder ontwikkelen.

Naast het lessen wordt geadviseerd om wedstrijden te spelen. Dit kan door deel te nemen aan clubactiviteiten en (interne) competities. Dit is niet alleen gezellig maar ook goed voor je spelontwikkeling.

Meer Informatie

Heb je nog vragen?

Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via een van de onderstaande contactmogelijkheden.